Agenda
27/05/2014 - 09:15 - Convent de Sant Agustí (Plaça Pons i Clerch, 2, cantonada C/ Comerç)

Presentació de l'edició 2014 de BioEmprenedorXXI i EcoEmprenedorXXI


External events of interest

Barcelona Activa, Biocat, la Caixa i KIC InnoEnergy.

S'hi poden presentar candidatures fins al proper 1 de junyEl proper dimarts, 27 de maig, al matí els emprenedors en ciències de la vida i de l'àmbit de les energies netes estan convocats a l'acte de presentació de l'edició 2014 dels programes BioEmprenedorXXI i EcoEmprenedorXXI que impulsen Barcelona Activa, Biocat, la Caixa i KIC InnoEnergy. Al llarg de les seves succesives edicions (set de BioEmprenedorXXI i quatre de EcoEmprenedorXXI), ambdós programes han contribuït a la creació de 77 empreses i a la generació de 374 llocs de treball, xifres que avalen l'eficàcia de la iniciativa i la qualitat dels projectes participants.

L'acte s'iniciarà amb una presentació dels programes a càrrec de Carles Trenchs, director general de Caixa Capital Risc, Susana Tintoré, directora executiva de Serveis de Barcelona Activa, Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, i Mikel Lasa, director general de KIC InnoEnergy Iberia. Posteriorment, Joan Riera (ESADE) dictarà la ponència Claus per llançar la teva start-up i a continuació els emprenedors Carlos Arias (iMicroQ) i Ramon Molera (Nnergix) explicaran la seva experiència com a participants de BioEmprenedorXXI i EcoEmprenedorXXI, respectivament.

La convocatòria per a presentar projectes a l'edició 2014 de BioEmprenedorXXI es va obrir el passat 22 d'abril i s'hi poden presentar candidatures fins al proper 1 de juny. Aquest programa ofereix suport a la creació d’empreses de base tecnològica dedicades a qualsevol disciplina de l’àmbit de les biociències a Catalunya, com ara la biomedicina, la biotecnologia, les tecnologies mèdiques o el sector agroalimentari.

Més informació:
Web de Biocat

Inscripcions a BioEmprenedor XXI