Agenda
04/10/2014 - 10:00 - PRBB

Jornada de Portes Obertes dels centres del PRBB


Outreach events

"Ciència per a tothom"

Sota el lema "Ciència per a tothom", els visitants podran conèixer de primera ma les darreres investigacions en biomedicinaDurant tot el dia, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) celebrarà la 7a edició de la seva Jornada de Portes Obertes. Sota el lema “Ciència per a tothom!”, els investigadors dels centres del PRBB, dediquen aquest dia a mostrar el que fan. L’oferta inclou activitats gratuïtes per a tots els públics relacionades amb la recerca biomèdica. Es tracta d’una jornada de caire festiu i científic.

S’oferiran xerrades sobre temes d’interès en biomedicina i visites guiades amb itineraris per dins d’aquest singular edifici on els investigadors explicaran la seva feina. Per evitar cues, enguany es facilita la inscripció prèvia al web www.prbb.org/ca/openday.

Es presentaran també tallers i experiments, que aquest any tractaran sobre la incidència dels raigs UV sobre la pell: la resposta de les cèl·lules, les mutacions que provoca en l’ADN, les diferències entre cèl·lules sanes i cèl·lules afectades pels raigs UV, i els sistemes de protecció més efectius. Dins del recinte es podran trobar altres tallers i jocs organitzats pels investigadors sobre l’Alzheimer, la recerca en biologia evolutiva, o la bioinformàtica. La jornada finalitzarà amb un cafè científic sobre la possibilitat de crear vida sintètica, amb la participació d’experts i amb torn obert de paraules entre el públic assistent.

Les activitats del dia es podran comentar i seguir en tot moment a traves de Twitter (#openPRBB), on també es recolliran preguntes per al cafè científic (#prbbcafe).

Més Informació:
Web de la jornada
Programa
Video a Vimeo
Fotos a Flickr