Agenda
18/06/2015 - 13:00 - Sala Josep Marull, Hospital del Mar

Ways to improve clinical research: observational studies and clinical trials


Outreach events

Professor Tiziano Barbui

Cicle de Conferències “Construint ponts entre la Recerca i la Salut”El Professor Tiziano Barbui es va llicenciar en Medicina el 1963 a la Universitat de Pàdua (Itàlia). Va ser assessor en Hematologia a l'Hospital Sant Bartolo a Vicenza i fundador del Departament d'Hematologia de l'Hospital Riuniti deBérgamo, on també va ser director des de 1981 fins a 2008.

Barbui és Director Científic de la Fundació d'Investigació de l'Hospital Papa Giovanni XXIII de Bèrgam (Itàlia). Ha estat President del Subcomitè de Anticuagulnate Lúpico de la Societat Internacional de Trombosi i Hemostàsia i president de la Societat Italiana d'Hematologia. Actualment lidera el programa de recerca en WP-9 en Trastorns Mieloproliferatius de la Fundació European-Leukemia-Net i el Grup Italià per a Malalties Hematològiques en Adults (GIMENA, Italian Groupfor Haematological Diseases in Adults) en cromosoma Philadelphia negatiu en neoplàsies mieloides. És també un dels fundadors del Consorci US-NIH en Trastorns mieloproliferatives.

El 2013, va rebre el premi Jean Bernard atorgat per l'Associació Europea d'Hematologia (EHA) per la seva contribució a l'optimització del diagnòstic, prognosi i teràpia en neoplàsies mieloides i per establir canals internacionals per a la investigació clínica en Hematologia.