Agenda
22/05/2012 - 19:00 - Pati del Centre cívic La Casa Elizalde (Carrer València, 302, Barcelona)

Cafè científic del CRG: "Nabius, brain training i cues de pansa"


Outreach events

Mercè Boada
 de l'Hospital Vall d’Hebron i Xavier Estivill
, del CRGQui no ha sentit parlar de mètodes i secrets que poden ajudar miraculosament a treure el màxim partit al nostre cervell? En les últimes dècades s’han fet grans avenços en el camp de la neurociència que han posat de manifest que el nostre cervell és més plàstic del que s’havia pensat abans. Així, què ens pot ajudar a modular-lo per mantenir-lo sa quan envellim? Fer esport, menjar nous i nabius, fer exercicis de brain training regularment? Què és millor? Realment podem retardar l’envelliment del cervell cuidant l’alimentació i els nostres hàbits? O en realitat ja tenim marcat en els gens a partir de quina edat començarà a envellir irremediablement el nostre cervell i poca cosa hi podem fer? 

Experts especialitzats en neurociència i genètica abordaran el tema d’una forma amena i respondran totes aquestes preguntes però també les que vosaltres proposeu. 

Una xerrada-debat oberta a tothom i amb la participació de: 
Mercè Boada
, Neuròloga, Cap del Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Investigadora del VHIR i Directora Mèdica de la Fundació ACE. 
Xavier Estivill
, Investigador i Coordinador del Programa Gens i Malaltia del CRG 

Data: Dimarts, 22 de maig de 2012 
Hora: 19 h. 
Lloc: Pati del Centre cívic La Casa Elizalde (Carrer València, 302, Barcelona) 

Organitza: Centre de Regulació Genòmica 
Amb el suport de la Fundación para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), la xarxa d’Unitats de Cultura Científica, el Ministeri d’Economia i Competitivitat, la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. Amb la col·laboració del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona.