Agenda
28/04/2013 - 10:00 - Passeig Gaudí de la Sagrada Família

Celebració del dia de la immunologia


Outreach eventsConeixes la importància del nostre sistema immunitari?

En el marc de les activitats de la Festa Major de la Sagrada Família, la Societat Catalana d’Immunologia us convida a celebrar el proper diumenge dia 28 d’abril, eldia de la immunologia. Irene Puga i Aura Muntasell investigadores dels grups de recerca en biologia de les cèl·lules B i en immunitat i infecció de l’IMIM són membres vocals de la Societat i han participat en l’organització d’aquesta celebració que tindrà lloc, al llarg de tot el dia, al Passeig Gaudí de la Sagrada Família.

La festa començarà a les 10 del matí amb una gimcana familiar per aprendre més sobre el nostre sistema immunitari i comptarà amb experiments i jocs en família. A les 12 h us animem a què correu la milla per la immunologia, els primers 200 participants s’enduran una samarreta exclusiva totalment gratis. I res millor per acabar el dia que una bona immuno-xocolatada científica a les 17h.

Al llarg de la jornada trobareu estands de professionals, associacions de pacients i exposicions diverses que us permetran conèixer millor el nostre sistema immunitari. Tots i totes esteu convidats a venir amb amics i familiars de totes les edats a gaudir d’aquesta festa.

Podeu veure el programa aqui.