Agenda
29/05/2012 - 08:30 - Auditori

OLIMPTIC, innovació tecnlògica aplicada a l'esport


External events of interestEls grans esdeveniments esportius, com els jocs olímpics, no únicament impulsen l'activitat econòmica i la transformació urbanística en una ciutat, sinó que plantegen reptes que afavoreixen la innovació tecnològica. Aquest fenomen també es dóna en altres facetes de la indústria esportiva, on cada vegada és més habitual veure com equips esportius i esportistes integren la tecnologia en el seu dia a dia per obtenir millors rendiments. En aquesta edició del 22@Update Breakfast comptarem amb la participació de Patrick ADIBA, CEO d'Atos Iberia - Olympics & Major Events, empresa responsable del desenvolupament tecnològic per a la gestió de les olimpíades Londres 2012, qui ens comentarà els reptes i oportunitats tecnològiques que ofereix la gestió de grans esdeveniments esportius. A continuació, Xavi Esteve, clúster manager d'INDESCAT, i Jesús de Pablos, fundador de l'empresa 1d3a, ens presentaran exemples d'innovació tecnològica aplicada a l'esport. Per finalitzar, Oscar Grau, director de l'oficina tècnica per a la Candidatura Barcelona Pirineu 2022, ens presentarà en què consisteix i que significaria aquest esdeveniment tant per Catalunya com per a la nostra ciutat. 

 

AGENDA:

08:30h.

Networking breakfast.

08:45h.

Benvinguda,a càrrec d'un membre de la Junta de l’associació d’empreses i institucions 22@Network.

08:50h.

Update: "La tecnologia en els grans esdeveniments esportius", pel Sr. Patrick ADIBA, CEO Atos Iberia - Olympics & Major Events.

09:10h.

Innovador del mes: "Innovació Tecnològica aplicada a l'esport", pel Sr. Xavi Esteve, clúster manager d'INDESCAT (Associació Catalana de la Indústria de l'Esport) i pel Sr. Jesús de Pablos, fundador de l'empresa 1d3a.

09:30h.

Update: : "Barcelona Pirineu 2022", pel Sr. Oscar Grau, director de l'Oficina Tècnica per la Candidatura Barcelona 2022.

09:40h.

Novetats del districte 22@Barcelona, pel Sr. Josep M. Piqué, Ajuntament de Barcelona.

09:45h.

Networking coffee.És imprescindible confirmar l'assistència