Agenda
04/11/2013 - 19:30 - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) (C/ Montalegre, 5.)

La selecció natural en humans: passat, present i futur


Outreach events

Jaume Bertranpetit

Catedràtic de Biologia de la UPF, director de l'Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) i investigador del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPFLa teoria de l'evolució plantejada per Charles Darwin al segle XIX és segurament una de les teories científiques que ha transformat més la nostra visió del món i la de la nostra pròpia espècie. Avui, el darwinisme planteja que l'evolució de l'espècie humana no només té una base biològica, sinó també cultural.

"Evolució i cultura: la naturalesa humana en transformació" és un cicle de conferències promogut per B-Debate, una iniciativa conjunta de Biocat i l'Obra Social "la Caixa", i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Hi participen Jaume Bertranpetit, catedràtic de Biologia de la UPF, director de l'Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) i investigador del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF, i Núria Sebastian, investigadora ICREA, catedràtica de Psicologia de sebastian_nuria la UPF i cap del grup de recerca d'Adquisició del Llenguatge i Percepció (SAP) al DTIC, el 4 i l'11 de novembre, respectivament.

El 4 de novembre, a les 19:30 h, Jaume Bertranpetit oferirà la conferència " La selecció natural en humans: passat, present i futur". La sessió estarà moderada per Montserral Vendrell, directora general de Biocat.