Agenda
13/06/2012 - 09:00 - Fira de Barcelona (Montjuic)

BizBarcelona: l’esdeveniment de networking per a impulsar el teu projecte empresarial


External events of interest

El PRBB i la Xarxa de Parcs Científic i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) us conviden al saló bizbarcelona els propers dies 13 i 14 de juny.El PRBB i la Xarxa de Parcs Científic i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) us conviden al salóbizbarcelona els propers dies 13 i 14 de juny. El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona tornarà a convertir-se en la capital de l'emprenedoria i en la cita ineludible per trobar noves idees i fer créixer el teu negoci. Bizbarcelona és l’esdeveniment que reuneix les solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d’empreses i projectes empresarials, agrupades en diferents temàtiques. Segueix al web www.bizbarcelona.com tota l’oferta d’activitats, conferències, sessions de networking, tallers, etc.  Registra’t aquí.

Registra’t ara i aprofita aquest codi de descompte: XN535GXW.

Et suggerim:

L’Open Innovation Marketplace: un espai d’Innovació Oberta on grans corporacions com Microsoft o CISCO rebran en entrevistes privades les millors solucions innovadores i tecnològiques als seus reptes. Ja pots accedir al web i veure quines solucions busquen!

Taules Cluster & Cross-sectorials Open Innovation Marketplace:  un punt de trobada on els Centres de Recerca i Centres Tecnològics, situats als Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, presentaran la tecnologia més avançada i aplicacions en les principals empreses del mercat. Pots veure el programa en l’arxiu adjunt.

Global Entrepreneurship Competition: els guanyadors dels concursos dels 16 millors centres de emprenedoria del món presenten els seus plans de negoci a la cimera bizbarcelona 2012.

Mercat de Finançament: Espai en el que podràs presentar el teu projecte davant entitats financeres, institucions, representats de xarxes de Business Angels i Societats de Captital Risc tant internacionals com locals, així com grans corporacions que busquen empreses innovadores per comprar.