News
22/5/2015

UPF: Dos projectes d'emprenedoria aconsegueixen finançament gràcies al Fòrum d'Inversió UPF

UPF: Dos projectes d'emprenedoria aconsegueixen finançament gràcies al Fòrum d'Inversió UPF


Notícia de la UPF


Dos projectes d'emprenedoria relacionats amb la Universitat han aconseguit el finançament que necessitaven després d'haver participat al II Fòrum d'Inversió UPF, organitzat per la Unitat d'Innovació-UPF Business Shuttle al desembre del 2014.

La trobada va servir perquè les dues propostes entressin en contacte amb la xarxa d'inversors ESADE BAN i amb Capital Cell i Crowdcube, dues plataformes de micromecenatge.

L'empresa científica ZeClinics va ser creada per quatre investigadors de la UPF: Davide D'Amico, Javier Terriente, Ignasi Sahún i Simone Calzolari. La seva proposta és avaluar la seguretat i la rellevància biomèdica de noves molècules fent servir el peix zebra en les investigacions. Oferint una gama barata, ràpida i fiable d'assaigs personalitzats, l'empresa vol desafiar el descobriment de noves medecines tradicionals.

ZeClinics s'ha convertit en la campanya de micromecenatge científic amb més èxit d'Espanya en el que portem de 2015. Després de 88 dies de campanya a la plataforma Capital Cell, el projecte va rebre 100.000€ provinents de 64 inversors diferents.

Més informació:
Web de la UPF

CEXS-UPF news (English)