News
17/7/2015

UPF: L'home del futur a debat a través de l'evolució biocultural

UPF: L'home del futur a debat a través de l'evolució biocultural


Notícia de la UPF


L'editorial catalana Fragmenta ha publicat ¿Humanos o Posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano (2015). Un llibre del qual Miquel Àngel Serra, biòleg i científic, membre del Laboratori de Neurofarmacologia del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF, és coordinador conjuntament amb l'advocat i urbanista Albert Cortina.

L'obra gira al voltant de la gestió del coneixement i s'articula a partir de les aportacions personals, professionals i acadèmiques d'un conjunt d'expers, totss ells veus reconegudes en els seus respectius àmbits d'especialització i que han participat a la secció d'opinió "Temes a debat" de la web del diari La Vanguardia.

Els coordinadors han volgut abordar la singularitat tecnològica i el millorament humà als quals ens aboca l'evolució biocultural que caracteritza el món contemporani. L'obra s'estructura en tres capítols, el primer del qual "Humanos o posthumanos" reprodueix els dos articles publicats a la secció d'opinió "Temes a debat" del diari La Vanguardia, el 29 de setembre del 2013.

Més informació:
Web de la UPF