News
26/7/2013

Finals de vòlei i festa d'estiu al PRBB / PRBB summer party and finals of the beach volleyball championship

Finals de vòlei i festa d'estiu al PRBB / PRBB summer party and finals of the beach volleyball championship


Notícia del PRBB


Sota un sol de justícia es van celebrar ahir la final de les lligues de 6x6 i la disputadíssima de 4x4 del Campionat de Vòlei Platja del PRBB. I com cada any, més de 500 persones entre jugadors, amics i residents van participar a la Festa d’Estiu del PRBB que va començar amb el lliurament de premis de la mà de la ORG, amb la Mariana López de portaveu. La batucada de “la BandSambant”, entrepans, cervesa i música van posar el colofó a una nit calorosa d’estiu, en la que, una vegada més, ens vam sentir privilegiats per treballar al PRBB. 

Classificació final del campionat de vòlei-platja: 

6x6

1)    The Flying Penguins

2)    PanTomàquet i Friatelli

3)    Turning Turtles

 4x4

1)    Cubates del Caribe

2)    Escarpins

3)    PIGS-ZeClinics

També es van donar molts premis especials: fair play a “Mighty Raccons”, nom més original a “Ravoleis a la Biolonesa”, equip més lluitador a “Half a Zorroloco”, primer en pagar 6x6 “CREAL-10 anys tocant les pilotes”, primers en pagar 4x4 “The Punishers”, Mister BVPRBB Jae-Seong Yang i Miss BVPRBB Núria Mallol.

Selecció d'imatges dels partits finals i la Festa d'Estiu a la plaça interior del PRBB

PRBB summer party and finals of the beach volleyball championship

Under a scorching sun, the 6x6 and 4x4 leagues of the PRBB Beach Volleyball Championship took place yesterday evening. As every year, more than 500 people, including players, friends and other PRBB residents took part in the Summer Festival that began with the volleyball awards ceremony by the ORG, with Mariana Lopez as a spokesperson. The "la BandSambant" batucada, sandwiches, beer and music put the finishing touch on a warm summer night in which, once again, we feel privileged to work at PRBB.

Final classification of the beach volleyball championship:

6x6

1)    The Flying Penguins

2)    PanTomàquet i Friatelli

3)    Turning Turtles

 4x4

1)    Cubates del Caribe

2)    Escarpins

3)    PIGS-ZeClinics

There were also many special prizes: fair play for "Mighty Raccon", most original name for "Ravoleis a la Biolonesa", the more fierce team "Half a Zorroloco", the first team to pay 6x6, "10-year-CREAL touching balls", the first team to pay 4x4 "The Punishers", Mister BVPRBB Yang Jae-Seong and Miss BVPRBB Núria Mallol.

Images selection Final matches and PRBB summer party