News
9/10/2015

Cicle de xerrades divulgatives "Joves científics" al PRBB

Cicle de xerrades divulgatives "Joves científics" al PRBB


El 21, 22 i 23 d'octubre


La Biothèque, una organització formada per joves investigadors apassionats per la divulgació de la ciència organitza un cicle de xerrades de divulgació científica anomenada "Joves Científics". Aquest cicle, que té lloc a Madrid des de fa uns anys, tindrà la seva versió catalana al PRBB els propers 21, 22 i 23 d’octubre.

Durant aquests tres dies, el PRBB obrirà les seves portes i sis investigadors donaran a conèixer el seu treball i els avenços que es produeixen en el camp científic a la societat. No cal inscripció prèvia.

Us esperem a la sala Ramón y Cajal del PRBB!

Programa:

21 d'Octubre

18h Falsas memorias - Jordi Cami, Fundació Pasqual Maragall (FPM) i Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB)

19h Números falsos y verdaderos... ¡Cuando la medicina no es exacta! - Andrea Burón, MD, MPH, PhD, Servei d'Epidemiologia i Evaluació, Hospital del Mar, Barcelona. 

22 d'Octubre

18h. El Matusalén del siglo XXI. ¿Puede la ciencia alargarnos la vida? - Pablo Ranea, investigador Predoctoral en el Laboratori de Malalties Neurometabòliques, de l’IDIBELL (Institut de Investigació Biomèdica de Bellvitge)

19h. Complejidad y evolución: un viaje entre redes, células y motocicletas. - Adriano Bonforti i Daniel Rodriguez, membres del ICREA-Complex Systems Lab, dirigit per Ricard Solé a l’Institut de Biologia Evolutiva (UPF-CSIC) al PRBB

23 d'Octubre

18h Poco ruido, muchas nueces (¿Qué son y cómo se desarrollan los estudios de intervención con dieta en humanos?) - Álvaro Hernáez, PharmD, MSc, Estudiant del programa de Doctorat d’Alimentación i Nutrició de la Universitat de Barcelona, Grup de Recerca en Risc Cardiovascular i Nutrició de l’Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), CIBER de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición (CIBERobn)

19h Neuronutrición, el cerebro glotón y la rata que se volvió adicta a las oreos - Mireia Bosch Pujadas, FCSBlanquerna-URL, Estudiant de Nutrició Humana i Dietética. Membre de la Comisió de Recerca Jove URL