News
16/10/2015

UPF: Els fundadors de la UPF es retroben vint-i-cinc anys després de la seva creació

UPF: Els fundadors de la UPF es retroben vint-i-cinc anys després de la seva creació


Notícia de la UPF


El 8 d’octubre de 1990 va començar l’activitat lectiva de la UPF a l’edifici Balmes. A la primera classe hi van assistir els 316 estudiants de primer curs de les llicenciatures en Dret i en Ciències Econòmiques i Empresarials que van inaugurar la nova universitat.

Vint-i-cinc anys després, el passat 8 d’octubre, va tenir lloc l’acte de retrobament dels membres de l’Oficina per a la Promoció de la Universitat Nova de Catalunya (OPUNC). La trobada, que forma part de la celebració del 25è. aniversari de la UPF, es va celebrar a la nova aula polivalent de la sisena planta de l’edifici Balmes, que es va inaugurar per a l’ocasió.

A l’acte de retrobament de l’OPUNC hi van assistir el rector de la UPF, Jaume Casals, els exrectors Enric Argullol (1990-2001) i Josep Joan Moreso (2005-2013), el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el comissionat per a la Transició Nacional, Carles Viver. També hi eren presents Núria Basi, presidenta del Consell Social de la UPF, i dos dels seus antecessors en el càrrec, Juan Echevarría (1990-1997) i Joan Guitart (1997-2004), i la majoria dels membres de l’OPUNC.

Més informació:
Web de la UPF