News
30/10/2015

CREAL: Barcelona reuneix els principals experts internacionals en ciència ciutadana

CREAL: Barcelona reuneix els principals experts internacionals en ciència ciutadana


Notícia del CREAL


Més d'un centenar de científics i experts d'Europa, Estats Units i Austràlia es reuniran els propers 28, 29 i 30 d'octubre de 2015 en Barcelona per celebrar la tercera Assemblea General de l'Associació Europea de Ciència Ciutadana (ECSA, European Citizen Science Association). Investigadors del CREAL, centre aliat ISGlobal, hi participen amb els projectes CITI-SENSE i ESAIRE.

«La celebració de la tercera Assemblea general de ECSA en Barcelona consolida la ciutat en la seva posició d'un dels principals referents en el camp de la Ciència Ciutadana al Sud d'Europa», afirma Josep Perelló, investigador principal del grup OpenSystems de la UB i coordinador de la trobada.

La Ciència Ciutadana és una pràctica en plena efervescència que implica la participació del públic en les activitats pròpies d'una recerca científica. Els ciutadans contribueixen activament a la recerca, ja sigui amb esforç intel·lectual, coneixements, eines o recursos. Els participants proporcionen dades i dispositius experimentals als investigadors, plantegen noves qüestions i creen col·lectivament una nova cultura científica.

Més informació:
Web del CREAL