News
20/1/2016

IBE (CSIC-UPF) and CEXS-UPF: Arcadi Navarro, nou Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya

IBE (CSIC-UPF) and CEXS-UPF: Arcadi Navarro, nou Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya


News from IBE (CSIC-UPF) and CEXS-UPF


Arcadi Navarro, responsable de la Unitat de Coordinació Acadèmica de l’àmbit de Ciències de la Salut i de la Vida i director del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la UPF, ha estat nomenat nou secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, en el marc dels nomenaments que avui ha portat a terme el Govern català.

Arcadi Navarro se situa al capdavant de la Secretaria d’Universitats i Recerca, que juntament amb les secretaries d’Empresa i Competitivitat i la Secretaria General, formen el Departament d’Empresa i Coneixement, l’ estructura del qual ha estat aprovada a través d’un decret.

En exercici del seu càrrec, Arcadi Navarro es responsabilitzarà dels afers relacionats amb les universitats, la qualitat del sistema universitari, el foment de la recerca i aquelles beques que no siguin competència del Departament d’Ensenyament.

Aquesta Secretaria serà la responsable de la planificació, direcció i execució de les polítiques del Govern en aquests àmbits. Tindrà com a ens adscrita l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i Recerca (AGAUR).

Més informació:
Web de l'IBE (en català) i Website CEXS-UPF (in English)