News
11/3/2016

IMIM: L’IMIM convidat a participar al Saló de l’Ensenyament amb un taller de Bioinformàtica

IMIM: L’IMIM convidat a participar al Saló de l’Ensenyament amb un taller de Bioinformàtica


Notícies de l'IMIM


Dijous 10 de març de 16 a 18 hores, en el marc de l’Espai Ciència del Salo de l’Ensenyament, l’IMIM va realitzar una activitat de Bioinformàtica adreçada als alumnes d’entre 16 i 18 anys que van visitar el Saló de l’Ensenyament. L’activitat, liderada per Will Blevins, investigador del Grup de Recerca en Genòmica Evolutiva, tenia per objectiu despertar la curiositat sobre aquest camp de la ciència i explicar als visitants algunes de les interessants aplicacions que té la bioinformàtica.

L’Espai Ciència és una iniciativa organitzada des de fa vuit anys per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb la col·laboració de Fira de Barcelona. L'espai inclou diversos estands d'universitats, centres de recerca i altres institucions catalanes vinculades a la ciència, que ofereixen un programa continu d'activitats divulgatives i experiments científics, lúdics i interactius durant tots els dies de celebració del certamen.

L’activitat de l’IMIM porta per títol “Saps per què serveix la bioinformàtica?” i es va realitzar a l’estand que CERCA va posar a disposició dels seus centres adscrits. Es va dividir en 4 tallers de 15 minuts cadascun que mostraven els diferents camps de la bioinformàtica amb senzills exemples i activitats.

Més informació:
Web de l'IMIM