News
22/4/2016

BioJúnior, una jornada plena d'activitats per a estudiants

BioJúnior, una jornada plena d'activitats per a estudiants


Èxit de la segona edició de BioJúnior


El divendres 15 d’abril i coincidint amb el lliurament de guardons del XI Premi PRBB, va tenir lloc la segona edició de BioJúnior, organitzada pels centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i dirigida a estudiants de quart d’ESO i primer de batxillerat.

Prop de 300 alumnes i professors de vuit instituts provinents de la província de Barcelona i dividits en dos torns, van poder gaudir d'una jornada d'activitats lúdico-educatives en espais del Parc. En el primer torn els assistents van poder participar d'una taula rodona sobre “La carrera científica” amb els joves investigadors Rosa Martínez (UPF), Julián Pulencio (CMRB), Sergi Aranda (CRG) i Neus Martínez (IMIM). En el segon torn, quatre estudiants d’enginyeria biomèdica de la UPF i participants del concurs iGEM van fer la xerrada "Benvinguts a l’era de la biologia sintètica”.

A més, tots els assistents van realitzar una visita guiada per diferents espais de l'edifici i a un laboratori; van assistir a una xerrada organitzada per Barcelona Activa sobre les professions del futur, en especial en el camp de la biomedicina i van participar d'una activitat dirigida per un grup d’investigadors i divulgadors de l’Institut de Biologia Evolutiva (IBE:CSIC-UPF) “La Ciència al teu Món”.

Per veure les imatges del dia clica en aquest enllaç.