News
20/5/2016

Desè aniversari del PRBB: 10 anys 10 km (cat/eng)

Desè aniversari del PRBB: 10 anys 10 km (cat/eng)En el marc del desè aniversari del PRBB, més de 300 residents van participar el dijous dia 19 en l'activitat "10 anys 10 km", una cursa no competitiva que convidava als “runners” a recórrer 10 Km i als “walkers” 5.

En mig d'un ambient festiu, a partir de les 5 de la tarda la plaça interior es va anar omplint de participants vestint la samarreta commemorativa realitzada especialment per l’ocasió. De manera endreçada, els “runners” es van anar col·locant al costat dels cartells que marcaven el temps: 5’30’’ els més ràpids i 7’ els més lents. En total 4 grups amb un “peacer” cadascun per marcar el ritme del grup. A l’altra banda de la plaça els walkers es preparaven també pel seu recorregut de 5 Km. A les 17.30h en punt va sortir el grup més ràpid en mig d'una gran animació, i la resta va anar sortint a continuació amb un minut de diferència entre els grups per tal de no fer aglomeracions al carrer. Els darrers en sortir van ser els “walkers”.

Cal destacar que, tot i el nombrós nombre de participants, tot va transcórrer sense cap incident remarcable i segons el que s’havia previst.

La jornada va finalitzar a la plaça interior del Parc amb un petit refrigeri amb tots els participants molt contents i amb ganes de repetir l’any vinent. Salut i kilòmetres!

Podeu veure una selecció d'imatges aquí

 

PRBB 10th anniversary: ​​10 years 10 km

Within the framework of the tenth anniversary of the PRBB, more than 300 residents took part on Thursday 19 in the activity "10 years 10 km," a non-competitive 10km race – or a 5km walk.

Amid a festive atmosphere, from 5pm the interior square was filled with participants wearing the commemorative T-shirt made especially for the occasion. In an orderly manner, the "runners" moved next to the signs marking the different speeds: 5'30'' per km for the fastest group and 7' for the slowest. In all cases, a "Pacer" set the pace for the group. On the other side of the square the “walkers” also prepared for their 5 Km journey. At 5’30 pm the fastest group were the first to leave, while the rest of the groups left within a minute of each other in order not to crowd the street. The last to leave were the "walkers".

Notably, despite the large number of participants, all went without any notable incidents and according to what was expected. The day ended in the park’s inner square with a small snack, with all participants very happy and eager to repeat next year. Health and kilometres!

You can see a image selection here