News
23/6/2016

CMRB: El CMRB a la 10ª Festa de la Ciència

CMRB: El CMRB a la 10ª Festa de la Ciència


Notícies del CMRB


La 10ª Festa de la Ciència va tenir lloc al Parc de la Ciutadella el 18 i 19 de juny amb un gran èxit. El CMRB va participar en les “Microxerrades”, on els investigadors i comunicadors científics feien la recerca propera a totes les audiències amb tant sols 20 minuts.

La Dra. Olalla Iglesias va participar fent una xerrada sobre què són les cèl·lules mare i sobre l’elevat potencial de les cèl·lules pluripotents induïdes (iPSC) en medicina regenerativa. L’Olalla va subratllar la rellevància de l’aplicació de les cèl·lules iPSC en tractaments clínics com a meta actual. La possibilitat d’obtenir cèl·lules mare específiques del pacient derivades de les seves cèl·lules somàtiques, representa una poderosa eina per a la medicina regenerativa personalitzada.

“L’experiència ha estat molt enriquidora! Vaig poder transmetre’ls la importància de la recerca en el camp de les cèl·lules mare i l’esforç que fem els científics cada dia per tal de promoure avenços mèdics en el tractament de malalties. Ja que necessitem el suport de tota la societat, és important compartir aquests avenços en biomedicina amb ella”, va afirmar l’Olalla després de l’experiència viscuda a la Festa de la Ciència.

Més informació:
Web del CMRB