News
23/6/2016

CREAL: ISGlobal i el seu centre aliat, CREAL, participen a la Festa de la Ciència de Barcelona

CREAL: ISGlobal i el seu centre aliat, CREAL, participen a la Festa de la Ciència de Barcelona


Notícies del CREAL


ISGlobal i el seu centre aliat CREAL no es van voler perdre la Festa de la Ciència de Barcelona, celebrada els passats 18 i 19 de juny al Parc de la Ciutadella, i van estar presents amb diverses activitats, des de tallers fins microxerrades. El dissabte pel matí va tenir lloc el taller “Què és la malària?", coordinat per Selena Alonso i Marta Cova, investigadores predoctorals d’ISGlobal, i altres investigadors del grup de malària de la institució. Per la tarda, Ione Avila-Palencia, investigadora predoctoral de CREAL, va parlar en un taller-microxerrada anomenat “Mobilitat i salut a la ciutat de Barcelona”, sobre com afecta a la nostra salut la concentració de contaminants deguda al trànsit a la ciutat. 

Al dia següent van tenir lloc el taller “Dissenya el teu bacteri”, coordinat per Clara Ballesté, investigadora d’ISGlobal, amb la participació de més investigadores del grup de resistència bacteriana. Per una altra banda, Ignasi Roca, Assistant Research Professor d’ISGlobal, va impartir una microxerrada amb el títol “Bacteris resistents als antibiòtics: L’amenaça fantasma” a més de 50 persones presents a l’estand. Per últim, Elena Lantero, investigadora predoctoral d’ISGlobal i d’IBEC, va realitzar una microxerrada anomenada “Nanotecnologia, una nova arma contra la malària”, en la qual va explicar la importància de la nanotecnologia en el desenvolupament de nous tractaments contra aquesta malaltia.

La participació d’ISGlobal i CREAL a la Festa de la Ciència va finalitzar el 20 de juny al PRBB amb l’organització d’un esdeveniment satèl·lit sobre com comunicar la ciència:el taller ESAIRE/Cafè mundial: “De quin color veus l’aire?”, coordinat per Irene Eleta, investigadora postdoctoral de CREAL.

Més informació:
Web del CREAL