News
30/6/2016

IMIM: La Fundació Daniel Bravo beca investigadors de l'UPF, el VHIR i l'IMIM per avançar en recerca biomèdica a l'estranger

IMIM: La Fundació Daniel Bravo beca investigadors de l'UPF, el VHIR i l'IMIM per avançar en recerca biomèdica a l'estranger


News from IMIM


La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu ha atorgat les tres beques d'investigació biomèdica 2016 per fer estades a l'estranger a la Dra. Patricia Garcia-Cañadilla del Departament de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la UPF, el Dr. Ignasi Barba del Laboratori de Cardiologia Experimental del VHIR, i Sergi Sayols del Departament d'Epidemiologia i Genètica Cardiovascular de l'IMIM. 

Aquests ajuts dotats de 3.000 euros mensuals més despeses de desplaçament permetran que els joves científics segueixin la seva formació postdoctoral en alguns dels centres més prestigiosos del món en recerca cardiovascular. 

La Dra. Patricia Garcia-Cañadilla s'incorporarà a l'Institut de Ciència Cardiovascular i a la Unitat de Morfologia Cardiovascular de l'University College of London (Regne Unit) acollida pel Dr. Andrew Cook. Actualment, Garcia-Cañadilla forma part del Departament de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la UPF on exerceix d'enginyera biomèdica i treballa en el processament d'imatges i implementació de models computacionals del sistema cardiovascular. En el cas del Dr. Ignasi Barba farà una estada al Departament de Bioquímica de la Universitat de Cambridge (Regne Unit) al laboratori del Dr. Kevin M Brindle. 

El tercer investigador becat, Sergi Sayols, que es troba en el seu segon any de predoctoral al grup del Dr. Roberto Elosua Llanos a l'IMIM, ha escollit el Departament d'Epidemiologia de la Universitat d'Alabama a Birmingham (Estats Units). L'investigador de l'IMIM s'integrarà al grup de recerca liderat per la Dra. Stella Aslibekyan, que actualment participa en consorcis internacionals per estudiar l'impacte de la genètica en les malalties coronàries. 

Més informació:
Web de l'IMIM