News
26/7/2013

Finals de vòlei i festa d'estiu al PRBB / PRBB Summer Party and finals of the Beach Volleyball Championship

Finals de vòlei i festa d'estiu al PRBB / PRBB Summer Party and finals of the Beach Volleyball Championship


Notícia del PRBB


Ahir es van celebrar a la platja del Somorrostro les finals de les lligues 6x6 i 4x4 de la categoria "Cracks" del Campionat de Platja del PRBB. La platja es va omplir d'uns cent residents i amics que van animar als seus equips des de les 6 de la tarda. En acabar com cada any, jugadors, amics i residents van participar a la Festa d’Estiu del PRBB que va començar amb el lliurament de premis de la mà de la ORG, amb la Mariana López de portaveu. Entrepans, cervesa i música van posar el colofó a una nit calorosa d’estiu, en la que, una vegada més, ens vam sentir privilegiats de treballar al PRBB. 

 

 

Classificació final del campionat de vòlei-platja categoria "Cracks": 

6x6

1)    Volycomb 

2)    The Flying Penguins 

3)    Half a Zorroclocos

4x4

1)    PIGS-ZeClinics

2)    Polyclonal Antivolley

3)    Los descartes de al lado

També es van donar molts premis especials: fair play a “Los descartes de al lado”, nom més original a “Helado Oscuro”, equip més lluitador a “Half a Zorrolocos”, MVP femení per Mariana López i MVP masculí per Valerio di Carlo.

El proper dimarts disposarem de les fotos a la pàgina Flickr del PRBB.

 

PRBB summer party and finals of the PRBB Beach Volleyball Championship

Yesterday from 6 to 8pm, the finals of the "Cracks" categories of the 4x4 and 6x6 leagues of the PRBB Beach Volley Championship took place at the Somorrostro Beach, cheered by around a hundred spectators. Once the matches finished, players, friends and residents attended to the Summer Party that began with the ceremony award presented by La ORG and its spokesperson, Mariana Lopez. Snacks, beer and music put the finishing touch on a warm summer night, in which, once again, we felt privileged to work at the PRBB.

Final classification championship beach volleyball category "cracks":

6x6

1) Volycomb

2) The Flying Penguins

3) Half a Zorroclocos

4x4

1) PIGS-ZeClinics

2) Polyclonal Antivolley

3) Los descartes de al lado

Many special awards were also given: fair play for "Los descartes de al lado" most original name for "Helado Oscuro", more fighter team for "Half a Zorrolocos", femenine MVP for Mariana López and masculine MVP for Valerio di Carlo.

On Tuesday we will upload the photos on the PRBB Flickr page.