News
9/9/2016

CEXS-UPF: La Generalitat distingeix la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida

CEXS-UPF: La Generalitat distingeix la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida


Notícies del CEXS-UPF


La Generalitat ha lliurat aquest matí i durant l’acte d’inauguració oficial del curs universitari els Premis Jaume Vicens Vives 2016 a la qualitat docent universitària. Cada premi està dotat amb 20.000€ i enguany els guardonats han estat tres professores i quatre projectes de les universitats catalanes.

Un dels projectes premiats ha estat “L’avaluació dels aprenentatges”, de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra. “L’avaluació dels aprenentatges” fa referència al projecte d’avaluació col·lectiva de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida que ha estat dirigit per Jordi Pérez, investigador principal del Grup de Recerca Educativa en Ciències de la Salut (GRECS) del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF. El Govern ha distingit aquest projecte per l’elevada qualitat docent i per la llarga trajectòria en l’ús de metodologies docents innovadores basades en l’avaluació del rendiment acadèmic i en el foment de les habilitats pràctiques i de les competències transversals dels estudiants.

“El nostre objectiu és aconseguir que l’avaluació dels estudiants sigui justa i serveixi en tot moment per aprendre”, comenta Mar Carrió, una de les professores implicades en el desenvolupament de l’activitat juntament amb Meritxell Girvent i Elisabeth Moyano.

Més informació:
Web de la UPF