News
30/9/2016

UPF: La biofabricació d’òrgans com a alternativa al trasplantament pulmonar clàssic

UPF: La biofabricació d’òrgans com a alternativa al trasplantament pulmonar clàssic


Notícia de la UPF


El catedràtic de Fisiologia de la Universitat de Barcelona (UB), Daniel Navajas, va pronunciar ahir, 29 de setembre, la lliçó inaugural del grau en Biologia Humana impartit per la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF. L'acte va estar presidit per Joaquim Gea, degà de la de la Facultat, que va donar la benvinguda als estudiants que formaran la novena promoció del grau.

Sota el títol “Biofabricació d'òrgans: una nova estratègia per a la regeneració tissular”, Navajas va fer un repàs al passat, present i futur de la creació d'òrgans per al seu ús posterior en trasplantaments, centrant-se sobretot en els pulmons.

El grau en Biologia Humana impartit per de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida al campus del Mar de la UPF, té com a objectiu principal formar professionals amb competències específiques i genèriques per desenvolupar amb èxit activitats professionals a la indústria farmacèutica i biotecnològica i als laboratoris d'anàlisis clíniques o ambientals i que, alhora, puguin liderar la recerca biomèdica del futur, tant en el món acadèmic com en el de la indústria.

Més informació:
Web de la UPF