News
14/10/2016

ISGlobal: L'equip d'ISGlobal celebra la seva primera trobada anual després de la fusió amb CREAL

ISGlobal: L'equip d'ISGlobal celebra la seva primera trobada anual després de la fusió amb CREAL


Notícies d'ISGlobal


L'equip d'ISGlobal va realitzar dijous 6 d'octubre la seva trobada anual a Terrassa (Barcelona), la primera que se celebra després de la fusió amb el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL). En un ambient informal, la jornada ha servit per compartir la visió i els reptes de la nova institució. Antoni Plasència, director general, ha destacat el caràcter pioner d'un centre com ISGlobal que conjuga la recerca amb la translació en salut global, amb l'objectiu final "d'evitar que el codi postal on naixem marqui la nostra esperança de vida".

Per la seva banda, Josep M. Antó, director científic, ha assenyalat el "poder de la intel·ligència col·lectiva" que resulta del nou equip d'ISGlobal, amb investigadors de camps al voltant de les malalties infeccioses, les malalties no transmissibles i els determinants ambientals. La jornada ha comptat amb la participació de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, que ha presentat i animat a participar en el repte de Magic Line, una mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables.

En aquesta nova etapa, l'ISGlobal mantindrà dos campus: el Campus Clínic, amb la seu principal al carrer Rosselló, 132 i els laboratoris i altres dependències en l'entorn de l'Hospital Clínic i la UB; i el Campus Mar, amb seu al PRBB i en l'entorn del Parc de Salut MAR i la UPF. 

Més informació:
Web d'IsGlobal