News
4/11/2016

ISGlobal: Josep M. Antó, Antoni Plasència i Antoni Trilla, investigadors d’ISGlobal, nomenats membres del Consell Assessor de Salut Pública

ISGlobal: Josep M. Antó, Antoni Plasència i Antoni Trilla, investigadors d’ISGlobal, nomenats membres del Consell Assessor de Salut Pública


Notícies d'ISGlobal


El conseller de Salut, Antoni Comín, ha nomenat tres investigadors d’ISGlobal com a membres del Consell Assessor de Salut Pública. Es tracta del director científic Josep M. Antó, del director general Antoni Plasència, i d'Antoni Trilla, metge epidemiòleg de l'Hospital Clínic i investigador d'ISGlobal. Aquest consell té la funció d'assessorar al conseller de Salut en qüestions tècniques i científiques de la salut pública. L'integren 20 professionals reconeguts en l'àmbit de la salut, que proposa el secretari de Salut Pública per un període de quatre anys, amb opció a reelecció per un període addicional.

Josep M. Antó forma part de l'Institut Municipal de Recerca Mèdica (IMIM-IMAS) del qual ha estat coordinador de la Unitat de Recerca Respiratòria i Ambiental. És catedràtic de la UPF, i ha centrat la recerca en l'epidemiologia de l'asma i la malaltia pulmonar obstructiva crònica, així com les causes ambientals i la prevenció de totes dues afeccions.

Antoni Plasència, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, és professor en la UB i ha sigut professor associat de la UAB i el Departament de Health Policy and Management de la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. De 2004 a 2011, va ser director general de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. Se centra en els sistemes de salut, el disseny de polítiques, la planificació estratègica i la implementació i avaluació de programes i serveis de salut.

Antoni Trilla és professor agregat del Departament de Salut Pública de la UB. També és director de la Unitat d'Avaluació, Suport i Prevenció (UASP) de l'Hospital Clínic. Se centra en la prevenció i control d'infeccions relacionades amb l'assistència sanitària, els procediments d'aïllament i control de malalties altament infeccioses, i la qualitat assistencial i seguretat clínica.

Més informació:
Web d'ISGlobal