News
11/11/2016

IMIM: Els Amics de l'Hospital del Mar participen del #GivingTuesday amb un projecte de recerca per millorar la capacitat intel·lectual dels nens amb la Síndrome de Down

IMIM: Els Amics de l'Hospital del Mar participen del #GivingTuesday amb un projecte de recerca per millorar la capacitat intel·lectual dels nens amb la Síndrome de Down


Notícies de l'IMIM


Els AMICS de l'Hospital del Mar volem participar del #GivingTuesday amb #ObjectiuDavid, un projecte de recerca per millorar la capacitat intel·lectual dels nens amb la síndrome de Down. "Arran del tractament, el David ha millorat al seva autonomia. Per exemple, abans mai es desplaçava en autobús perquè no sabia què fer quan es perdia. Ara, que ja és capaç d'utilitzar el mòbil o de preguntar a algú, ja és el seu mitjà de transport habitual." Guadalupe Fernández, mare del David.

A Espanya més de 3 milions i mig de persones com el David, pateixen alguna discapacitat intel·lectual que afecta a la seva qualitat de vida i a la dels seus cuidadors. Mitjançant una substància present en el te verd, l'epigalocatequina galato, i l'estimulació cognitiva, hem demostrat que podem millorar la capacitat intel·lectual i l'autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i la seva integració en la societat. El projecte el porten a terme equips de Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'IMIM i el de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del CRG.

Entra a l’enllaç Recerca per millorar la capacitat intel·lectual dels nens amb la síndrome de Down i fes una donació! Per cada 25€ que aportis contribuiràs amb 1 hora d'investigació per millorar la qualitat de vida dels nens amb síndrome de Down. #GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones i que arriba per segona vegada a Catalunya el dimarts 29 de novembre. 

Més informació:
Web de l'IMIM