News
20/1/2017

#EllipseViatgera: El concurs ja ha arribat a la seva fi / #EllipseViatgera: The contest has come to an end

#EllipseViatgera: El concurs ja ha arribat a la seva fi / #EllipseViatgera: The contest has come to an end


L’El·lipse porta la teva recerca pel món / El·lipse takes your research around the world


El concurs d'Instagram #EllipseViatgera ja ha arribat a la seva fi i ha estat tot un èxit! La inicitaiva es va engegar al març per commemorar el 10è aniversari del PRBB i l’edició número 100 de l'El·lipse. 

Al llarg de la campanya «L’El·lipse porta la teva recerca pel món», més de 80 participants han dut la revista mensual del Parc a 28 països d’arreu del planeta, de Cuba a Uzbekistan, passant per Kènia, Països Baixos o la Xina. Un guanyador cada mes ha pogut gaudir d’un sopar o dinar per a dues persones gràcies al patrocini dels restaurants del Grup Arenal. 

Aquí podeu trobar un Storify que recull totes les fotos que han participat al concurs.

L'exposició d'algunes de les fotografies participants al concurs encara es podrà veure durant la propera setmana a l'entrada de la cafeteria. Un cop finalitzada l'exposició, els autors de les fotografies originals podran quedar-se amb el quadre com a record. 

Gràcies a tots els que heu participat -i gràcies a tots els residents del PRBB i a tots els nostres lectors i lectores per animar-nos a continuar dia a dia amb l'#Ellipse. 

 

#EllipseViatgera: The contest has come to an end 

The Instagram contest #EllipseViatger has ended and it has been a success! The competition was launched in March to celebrate the PRBB 10th anniversary and the 100 editions of El·lipse.

During the campaign “El·lipse takes your research around the world”, more than 80 participants have taken copies of El·lipse to 28 countries, including Cuba, Uzbekistan, Kenya, The Netherlands and China. Each month a winner has enjoyed a dinner or lunch thanks to the support of the Grup Arenal restaurants.

Here you can find a Storify with all the pictures. 

We invite you to visit the exhibition of some of the participants' photographs at the cafeteria. By the end of next week, the authors of the original pictures will be able to get them as a keepsake.

Thanks to all the participants -and thanks to all PRBB residents and all our readers who encourage us to continue day by day with the #Ellipse.