News
27/1/2017

CMRB: Periodistes científics per un dia

CMRB: Periodistes científics per un dia


Notícies del CMRB


Ahir dimecres 25 de gener un grup de 48 nens de l’escola de primària “Bac de Roda” de Barcelona va participar a l’activitat organitzada pel PRBB “Entrevista a un científic”. L’estudiant de doctorat del CMRB Anna Garcia va ser la protagonista del dia, responent tot tipus de preguntes dels alumnes de 4rt d’aquesta escola.

A més de l’entrevista, els estudiants van visitar un laboratori del CMRB i també van observar amb una lupa algunes mostres de peix zebra. El programa de televisió “Catakrac” (BTV) també hi va ser per tal de difondre aquesta interessant activitat entre la seva audiència.

Els joves estudiants estaven molt interessats en descobrir com és el dia a dia d’un investigador i quines van ser les seves motivacions per triar aquest camí professional. A més, també mostraren molta curiositat sobre tot allò relacionat amb el model animal anomenat peix zebra i sobre com ens pot ajudar a tenir més coneixement sobre la regeneració de teixits. Després d’aquesta apassionant entrevista, la mainada va visitar les instal·lacions del CMRB en dos grups. Allà, van mostrar-se realment fascinats observant tot l’equipament d’un laboratori de recerca biomèdica i per estar tan a prop dels investigadors.

Més informació:
Web del CMRB