News
17/2/2017

ISGlobal: ISGlobal presenta un nou capítol en la seva història, després de la integració amb CREAL

ISGlobal: ISGlobal presenta un nou capítol en la seva història, després de la integració amb CREAL


Notícies d'ISGlobal


El passat 14 de febrer es va celebrar en el Palau Macaya de Barcelona la presentació de la nova etapa d'ISGlobal, un centre impulsat per l'Obra Social “la Caixa”. L'acte va començar amb la benvinguda del director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, qui es va referir a la nova etapa de ISGobal com un “desafiament apassionant” que, després de la integració amb CREAL, consolida a la institució com un “referent transdisciplinar en la salut global”.

El director general de ISGobal, Antoni Plasència, va repassar la història de la creació de ISGlobal, la primera institució del país en salut global, i la seva posterior aliança amb CREAL gràcies a la visió dels seus directors, al treball d'equip, i al suport del govern català i de la Fundació Bancària “la Caixa”. 

El director científic de ISGlobal i exdirector del CREAL, Josep M. Antó, va assenyalar que els tres principals reptes per a aquesta nova etapa són fomentar la capacitat de col·laboració dins i fora de la institució, augmentar la competitivitat prenent en compte aspectes ètics i de gènere i transformar l'agenda de salut púbica i global per respondre a la transició epidemiològica i el canvi climàtic, entre altres reptes.

Més informació:
Web d'ISGlobal