News
3/3/2017

IMIM: L'IMIM i l'Hospital del Mar participen en la nova edició de “Visita la recerca de La Marató”

IMIM: L'IMIM i l'Hospital del Mar participen en la nova edició de “Visita la recerca de La Marató”


Notícies de l'IMIM


La Fundació programa una nova edició del cicle “Visita la recerca de La Marató” per acostar els ciutadans als avenços en investigació que promou la solidaritat, gràcies als seus donatius a La Marató. Els participants recorreran els laboratoris i les diferents àrees de treball d’un total de 10 centres de recerca punters a Catalunya on investigadors premiats per La Marató els explicaran com han avançat en el coneixement, el diagnòstic i el tractament de les malalties estudiades gràcies als fons de La Marató.

Així, podran descobrir avenços en la recerca sobre el càncer de pulmó i el gàstric, la diabetis, l’obesitat, l’Alzheimer o el dany cerebral, entre altres malalties, que han suposat una millora en l’esperança i la qualitat de vida de les persones afectades.

Entre els mesos de març i juny, més de 500 persones coneixeran de primera mà alguns dels projectes que ha finançat La Marató amb els donatius recaptats en 25 edicions. Els centres de recerca on es fan les visites, tots amb una intensa activitat investigadora impulsada per La Marató, són l’Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, el Vall d’Hebron Institut de Recerca, l’Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Institut d'investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer, l’Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge, l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, l’Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta i la Corporació Sanitària Hospital Parc Taulí. Les inscripcions a les visites ja es poden fer de forma gratuïta. 

Més informació:
Web de l'IMIM