News
10/3/2017

ISGlobal: ISGlobal rep sis ajuts d’investigació del PERIS 2016-2020

ISGlobal: ISGlobal rep sis ajuts d’investigació del PERIS 2016-2020


Notícies d'ISGlobal


El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat la resolució provisional dels ajuts que atorgarà en el marc de la primera convocatòria del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016-2020 on ISGlobal ha obtingut sis ajuts d’investigació, en tres categories diferents. La convocatòria, que té un import provisional de més de 18 milions d’euros, vol estimular la recerca en l’àmbit dels hospitals i dels centres d’atenció primària de Catalunya.

En total, ISGlobal rebrà sis ajuts d’investigació en tres àmbits d’actuació diferents. Quatre ajuts, d’un total de 79 concessions, per incorporar científics i tecnòlegs als grups de recerca dels instituts de recerca en salut: Ignasi Roca al grup d’Infeccions Víriques i Bacterianes; Emili Letang al grup de Salut Materna, Infantil i Reproductiva; Cristina O'Callaghan al grup de Càncer; i Michelle Turner al grup de Radiació.

En l’apartat de programes per estimular el desenvolupament de projectes multicèntrics de recerca en l’àmbit de l’atenció primària, la investigadora d’ISGlobal Ana Requena col·laborarà en el projecte coordinat per la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica: Cribratge en pacients immigrants mitjançant eina informàtica adaptada a la Història Clínica en Atenció Primària (CRIB-MI). A més, per part d’ISGlobal, Juan Ramón González també participarà en un dels tres grans programes de recerca d’àmbit territorial en medicina personalitzada: Implementació de la Medicina Personalitzada basada en la Genòmica en Malalties Minoritàries Neurològiques no Diagnosticades, que serà coordinat per Parc Salut Mar/IMIM.

Més informació:
Web d'ISGlobal