News
19/4/2017

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, visita el PRBB

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, visita el PRBB


Notícia del PRBB


El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, va visitar el 19 d’abril el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Va estar acompanyat pel Secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, i el director General de Recerca, Francesc Subirada.

En una reunió al Parc, el director general, Jordi Camí, va presentar el PRBB, els seus centres de recerca i les seves línies d’investigació, destacant el caràcter internacional del projecte. Prova d'aquesta visibilitat internacional és la recent acollida de l'EMBL Barcelona, una subseu del Laboratori Europeu de Biologia Molecular amb seu a Heidelberg a Alemanya. Altres participants van ser els directors dels centres, i representants del Consell Rector del PRBB, com el rector de la UPF, Jaume Casals, i Marta Continente en representació de l’Ajuntament de Barcelona.

Després de la reunió es va fer un breu recorregut per alguns dels laboratoris del Parc. Oriol Junqueras va destacar davant periodistes que "el PRBB és una punta de llança de la recerca de primer nivell que es fa a Catalunya".