News
21/4/2017

IMIM: L’Hospital del Mar i la start-up Zenmness desenvolupen una App mòbil per a la rehabilitació cardíaca

IMIM: L’Hospital del Mar i la start-up Zenmness desenvolupen una App mòbil per a la rehabilitació cardíaca


Notícies de l'IMIM


S'ha signat un acord entre l'IMIM i la desenvolupadora de salut digital Zenmness per desenvolupar una aplicació mòbil destinada a pacients cardíacs, sota el nom de REHCAPP. Quan estigui finalitzada, els pacients de l'Hospital del Mar podran accedir-hi per optimitzar el seu tractament i facilitar la seva recuperació i rehabilitació. REHCAPP es fonamenta en l'apoderament del pacient a través d'aportar un major coneixement i seguiment de la seva malaltia, dels factors de risc, així com promoure estils de vida saludables. La finalitat és millorar l'adherència als tractaments dels pacients que han patit una angina de pit o un infart i augmentar la seva qualitat de vida.

Les primeres proves amb usuaris en al'Hospital del Mar estan previstes per a finals de maig. Al llarg del present any està previst realitzar l'estudi clínic que validi les funcionalitats de l'aplicació, a més de testejar i treballar en la millora de la interfície de l'aplicació perquè l'usuari tingui una millor experiència d'ús. 

REHCAPP inclou les dades relatives a la malaltia i el tractament personalitzat proposat, es disposarà d'un agenda per als controls mèdics i per a la presa de medicaments -amb recordatoris-, així com d'un llistat dels principals cardiòlegs que participen en el procés de tractament. Aquesta App també permet el disseny d'un mòdul d'exercici físic personalitzat i un mòdul per al maneig de l'estrès i l'ansietat. 

Més informació:
Web de l'IMIM