News
27/4/2017

IMIM: L’IMIM ha rebut gairebé un 20% de l’import atorgat en la convocatòria PERIS

IMIM: L’IMIM ha rebut gairebé un 20% de l’import atorgat en la convocatòria PERIS


Notícies de l'IMIM


Ahir va tenir lloc l’acte de lliurament dels ajuts de la primera convocatòria del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016-2020 que va aplegar investigadors i diversos professionals de 19 institucions i centres de recerca que han obtingut ajuts del PERIS. La cloenda de l’acte va anar a càrrec del conseller de Salut, Antoni Comín. En aquesta primera convocatòria, més de 200 equips de recerca s’han beneficiat dels 183 ajuts que a finals del març passat va atorgar el Departament de Salut. La convocatòria, que compta amb un import de més de 18 M€, té per objectiu estimular la recerca en l’àmbit dels hospitals i dels centres d’atenció primària de Catalunya.

En la convocatòria d’enguany l’IMIM ha obtingut un finançament de més de 3,5 M€, repartits en un total de 20 projectes. Una gran part d’aquests diners, 2,8 M€, prové dels 4 grans Programes de Recerca Orientats d’àmbit territorial que coordinarà d’un total de 16 atorgats a tot Catalunya. Així mateix tindrà participació en 2 programes més. Els Programes de Recerca Orientats són dels ajuts més importants de la convocatòria PERIS per les seves dimensions, complexitat i pressupost destinat.

A més, s’han aconseguit 6 ajuts per la intensificació de professionals d’infermeria (de les 10 sol·licituds presentades), 4 ajuts per a estimular el desenvolupament de projectes multicèntrics de recerca en l’àmbit de l’atenció primària i 4 ajuts per a incorporar científics i tecnòlegs als grups de recerca dels instituts de recerca en salut.

Més informació:
Web de l'IMIM