News
26/5/2017

UPF: Una estudiant de la UPF rep el Premi Nacional de Fi de Carrera d'Educació Universitària

UPF: Una estudiant de la UPF rep el Premi Nacional de Fi de Carrera d'Educació Universitària


Notícies de la UPF


Rosa Martínez, graduada en Biologia Humana i estudiant del doctorat en Biomedicina a la UPF, ha rebut el Primer Premi Nacional de Fi de Carrera d'Educació Universitària, atorgat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport als estudiants més brillants que van finalitzar els seus estudis en el curs 2012-2013.

Després de graduar-se en Biologia Humana, Martínez va cursar el màster en Bioinformàtica també a la UPF. Actualment està en el tercer any de doctorat, en el grup de Dinàmica de Sistemes Biològics del DCEXS de la UPF. En la seva tesi utilitza models matemàtics i simulacions computacionals per entendre els mecanismes que permeten que les cèl·lules es comuniquin entre elles i amb l'ambient.

El talent de la guardonada per la investigació s'intuïa des batxillerat, quan va guanyar el segon Premi PRBB al millor treball de recerca en ciències de la salut i de la vida. A més de l'expedient acadèmic dels candidats, en el procés de selecció s'han valorat els seus mèrits acadèmics i científics: beques, premis, participació en projectes d'investigació… Els Premis Nacionals de Fi de Carrera d'Educació Universitària són un reconeixement de caràcter oficial i inclouen una aportació econòmica de 3.300 €.

Més informació:
Web de la UPF