News
2/6/2017

UPF: La UPF, per cinquè any consecutiu, és la universitat amb un rendiment més elevat de l’Estat, segons l'U-Rànquing

UPF: La UPF, per cinquè any consecutiu, és la universitat amb un rendiment més elevat de l’Estat, segons l'U-Rànquing


Notícies de la UPF


L' U-Rànquing 2017, elaborat per la Fundació BBVA i l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE), considera la UPF com la universitat amb major rendiment de l’Estat espanyol.

La UPF ha mantingut la primera posició en les cinc edicions (2013-2017) publicades del rànquing, que avalua l’activitat docent, investigadora, i d’innovació i desenvolupament tecnològic, de les universitats d'Espanya, a partir de l’anàlisi de 25 indicadors.

Aquesta classificació ordena les universitats en funció del seu rendiment, i per poder comparar-les, corregeix els efectes de la seva diferent dimensió. Analitza un total de 61 universitats de l’Estat, 48 de públiques i tretze de privades, i cobreix el 93% del Sistema Universitari Espanyol, en termes de nombre d’estudiants de grau.

La UPF se situa com la universitat globalment amb un rendiment més elevat de l’Estat, amb un índex d’1,8, que millora el que va obtenir l’any passat, amb un 1,6. En segona posició, trobem a la Universitat Politècnica de Catalunya, amb un 1,5, i en tercer lloc, les universitats Carlos III de Madrid, Rovira i Virgili de Tarragona, i Politècnica de València, totes tres amb un 1,4.

Més informació:
Web de la UPF