News
9/6/2017

IMIM: Prous Institute signa un acord d’inversió amb Chemotargets

IMIM: Prous Institute signa un acord d’inversió amb Chemotargets


Notícies de l'IMIM


El Prous Institute for Biomedical Research ha anunciat avui que ha realitzat una inversió estratègica en Chemotargets. Fundada per Jordi Mestres com una spin-off de l'IMIM , Chemotargets és un líder global en la provisió de solucions d'anàlisi predictiva per a les companyies farmacèutiques, de biotecnologia i d’institucions de recerca en salut. 

La inversió permetrà a Chemotargets ampliar el seu desenvolupament de productes i accelerar els plans d'innovació en els espais de descobriment i desenvolupament de fàrmacs. Com a part de l'acord, el Prous Institute també aprofitarà les solucions informàtiques de Chemotargets per als seus propis programes de descobriment de fàrmacs en els camps del càncer i la neurodegeneració.

Una fita immediata d'aquest acord serà la introducció d'una nova plataforma analítica i de visualització de Big Data que integrarà les disciplines de química, genòmica, farmacologia, toxicologia i terapèutica. El Big Data està tenint un enorme impacte en el descobriment de fàrmacs més eficaços i segurs. L'ús d'anàlisis predictives i de tecnologies de visualització avançades permet generar noves hipòtesis de treball i navegar fàcilment per una enorme quantitat de dades procedents de la investigació biomèdica moderna. La plataforma de Chemotargets optimitza els esforços de recerca i desenvolupament, facilitant la identificació de relacions entre petites molècules, les seves dianes primàries i secundàries, els problemes de seguretat associats i el seu ús potencial en àrees terapèutiques concretes.

Més informació:
Web de l'IMIM