News
16/6/2017

CEXS-UPF: La quarta promoció del grau en Medicina UPF-UAB celebra el Jurament Hipocràtic

CEXS-UPF: La quarta promoció del grau en Medicina UPF-UAB celebra el Jurament Hipocràtic


Notícies del CEXS-UPF


El dissabte passat, 10 de juny, va tenir lloc als jardins de l'Hospital del Mar de Barcelona l'acte de Jurament Hipocràtic de la promoció 2011-2017 del grau en Medicina, una titulació conjunta entre la UPF i la UAB. L'acte va ser presidit per Margarita Arboix, rectora de la UAB; Pelegrí Viader, vicerector de la UPF; Olga Pané, gerent del Parc de Salut Mar; Joaquim Gea, degà de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF, i Antonio Mur, coordinador de la Unitat Docent del Parc de Salut Mar de la UAB.

Lucas Ilzarbe, professor del DCEXS, va ser l'encarregat de presentar i conduir l'acte, al qual van assistir-hi 59 estudiants de la quarta promoció. La promoció mèdica 2011-2017 va decidir nomenar padrí Josep Eladi Baños, professor del DCEXS i cap del grup de recerca en Educació a les Ciències de la Salut. A mesura que Lucas Ilzarbe va anar cridant els estudiants de sisè curs, Josep Eladi Baños els va anar imposant les beques (bandes). Seguidament, cada graduat va rebre del seu padrí (escollit personalment) el Jurament Hipocràtic i el llibre Un estilo de vida y otros discursos, de sir W. Osler, una gentilesa de la Fundació Lilly.

A continuació, en representació dels graduats, van intervenir Juan Francisco Alemán, Lilas Mercuriali i Sergio Rodríguez; es va procedir al lliurament per part dels estudiants d'una placa al padrí i orles als degans de la UAB i de la UPF; i finalment, els representants institucionals van pronunciar el seu parlament.

Més informació:
Web del CEXS-UPF