News
7/7/2017

CEXS-UPF: La UB i la UPF, les universitats espanyoles que millor preparen per a l'examen del MIR

CEXS-UPF: La UB i la UPF, les universitats espanyoles que millor preparen per a l'examen del MIR


Notícies del CEXS-UPF


El Ministeri de Sanitat ha presentat les universitats espanyoles que han obtingut els millors resultats en l'examen MIR d'aquest any. Segons l'informe, la UPF es troba a la segona posició, i és superada únicament per la UB.

El 63,6% dels estudiants de la UB s'ha situat en el anomenat "grup fort" en les classificacions, és a dir, que han superat el percentil 73 (on se situen els que tenen les millors notes). La hi segueix de prop la UPF, on el 52,8% dels aspirants ha aconseguit estar entre les millors notes, mentre que només un 9,4% dels mateixos es troba al "grup feble" (aquells que tenen un percentil igual o inferior a 27).

El grau de Medicina impartit per la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF ha rebut diverses distincions en els últims anys. Segons l’U-Ranking del 2017, una classificació elaborada per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE), la UPF és la millor opció per estudiar Medicina. Aquesta classificació avalua l'activitat docent, investigadora i d'innovació i desenvolupament tecnològic de les universitats d'Espanya.

Més informació:
Web del CEXS-UPF