News
14/7/2017

CEXS-UPF: La multidisciplinarietat i la internacionalització de l'enginyeria biomèdica es fan visibles en els treballs de fi de grau

CEXS-UPF: La multidisciplinarietat i la internacionalització de l'enginyeria biomèdica es fan visibles en els treballs de fi de grau


Notícies del CEXS-UPF


Els estudiants de quart curs d’Enginyeria Biomèdica posen fi al curs acadèmic amb la presentació pública dels treballs de fi de grau. Al llarg dels dies 10, 11 i 12 de juliol, un total de 33 treballs han estat presentats i defensats davant d’un jurat avaluador.

Les tres jornades s’han dividit en vuit sessions, que han classificat els treballs per temàtiques: rehabilitació i tecnologies d’assistència, neurologia, malaltia d’alzheimer, cardiologia, planificació del tractament i eines quirúrgiques, ortopèdia, enginyeria clínica i innovació. Els professors Antoni Ivorra, Bart Bijnens, Pilar Rivera, Oscar Cámara, Sergi Valverde, Jordi García Ojalvo i Jérôme Noailly han participat en l'esdeveniment com a presidents de les diferents sessions. 

“El grau en Enginyeria Biomèdica proporciona una formació acadèmica que combina estretament assignatures de l'àmbit de l'enginyeria i la biomedicina amb una forta base en matemàtiques, física i biologia i fisiologia humanes”, comenta Antoni Ivorra, coordinador del jurat i investigador al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC). “Els treballs de fi de grau denoten la multidisciplinarietat adquirida i reflecteixen la capacitat dels estudiants per analitzar, interpretar i integrar dades experimentals, de descobrir nous mecanismes biològics i dissenyar sistemes per al diagnòstic i teràpia.”

Més informació:
Web del CEXS-UPF