News
21/7/2017

CEXS-UPF: Una plataforma web per impulsar la innovació als hospitals

CEXS-UPF: Una plataforma web per impulsar la innovació als hospitals


Notícies del CEXS-UPF


L’estudiant del grau en Enginyeria Biomèdica, Cristina Giménez, ha estat seleccionada com un dels vint emprenedors d’ATÍPICS, el programa dirigit a joves que tenen la voluntat de desenvolupar un projecte amb un impacte positiu en la societat. En el seu projecte “Metges-Enginyers”, l’estudiant proposa impulsar la innovació als hospitals mitjançant la creació d'una plataforma virtual que acosti el món de l'enginyeria amb el de la sanitat.

“Al llarg de la carrera m'he adonat que moltes persones de l'àmbit sanitari tenen idees molt interessants, però en necessitar ajuda per part d'enginyers, mai les desenvolupen”. La plataforma permetrà el contacte directe entre les persones del sector sanitari que tinguin al pensament projectes d'innovació i aquelles persones que puguin posar-los en marxa, fomentant la creació d'una comunitat del sector de la salut que inclogui metges, enginyers biomèdics, biotecnòlegs, etc. 

ATÍPICS és un programa de 7 mesos d'acompanyament totalment gratuït, valorat en més de 18.000 €, que té com a objectiu ajudar joves emprenedors catalans a construir projectes sòlids i a posar-los en marxa amb més garanties d'èxit. 

Més informació:
Web del CEXS-UPF