News
27/7/2017

CEXS-UPF: Quatre investigadors de la UPF reben la distinció ICREA Acadèmia 2016

CEXS-UPF: Quatre investigadors de la UPF reben la distinció ICREA Acadèmia 2016


Notícies del CEXS-UPF


La Generalitat ha reconegut el talent de quinze investigadors del sistema universitari català amb el lliurament de les distincions ICREA Acadèmia 2016. Entre els científics guardonats, s’hi troben els investigadors de la UPF David Comas, Juana Díez, Rubén Moreno-Bote i Andrés Ozaita. El conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, el secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, i el director de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), Antonio Huerta, van presidir l’acte de lliurament que va tenir lloc el 24 de juliol a la Sala Gòtica del Palau de la Generalitat. 

Tots els professors que han estat distingits rebran 40.000 euros anuals durant un període de cinc anys. Aquestes distincions estan destinades exclusivament al professorat universitari que està impartint docència i que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat investigadora.

El director del DCEXS i cap del Laboratori de Genètica de Poblacions Humanes, David Comas; la cap del Grup de Recerca en Virologia Molecular del DCEXS, Juana Díez, i l’investigador principal del Laboratori de Neurofarmacologia també del DCEXS, Andrés Ozaita, han rebut la distinció dins la categoria de ciències de la vida i la medicina. D’altra banda, la distinció rebuda pel cap del Grup de Neurociència Teòrica i Cognitiva del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC), Rubén Moreno-Bote, s’inclou en la categoria d’humanitats.

Més informació:
Web del CEXS-UPF