News
28/9/2017

CEXS-UPF: La UPF llança un nou MOOC sobre la importància de la biologia per a les ciències socials i humanitats

CEXS-UPF: La UPF llança un nou MOOC sobre la importància de la biologia per a les ciències socials i humanitats


Notícies del CEXS-UPF


La biologia avança a passos de gegant i, de vegades, conceptes tractats en els mitjans i que ens afecten en el nostre dia a dia són molt difícils de comprendre sense una base científica. Els debats sobre clonació, enginyeria genètica, la lluita contra l'envelliment o l'eugenèsia necessiten uns coneixements previs dels que en molts casos no gaudim. En aquest context, la UPF obre les inscripcions per al nou curs en línia, obert i massiu (MOOC) Why Bioloy Matters: Basic Concepts.

Coordinat per Jaume Bertranpetit, catedràtic de Biologia al Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF, el nou MOOC s'iniciarà el 20 de novembre i té una durada total de sis setmanes. El curs, ofert a la plataforma Future Learn, es dividirà en sis mòduls i requereix una dedicació de tres hores a la setmana.

"El nostre objectiu és enriquir els coneixements en biologia dels participants perquè puguin desenvolupar un criteri propi sobre els aspectes més candents de la biomedicina", comenta Bertranpetit, qui també és investigador principal a l'IIBE (UPF-CSIC). La informació continguda en l'ADN, el funcionament de l'evolució o el paper dels humans en la naturalesa són alguns dels temes que s'estudiaran.

Més informació:
Web del CEXS-UPF