News
27/10/2017

Joves Científics 2017: Xerrades científiques al PRBB

Joves Científics 2017: Xerrades científiques al PRBB


El 10 i 17 de novembre de 2017, quatre joves investigadors impartiran les xerrades durant dos divendres del mes de novembre


Joves Científics 2017 és un esdeveniment de divulgació científica per a tots els públics i que vol posar en valor la feina de joves promeses.

Quatre investigadors de diferents disciplines donaran a conèixer el seu treball i els avenços que es produeixen en el seu camp científic.

Joves científics és una iniciativa de La Biothèque, una organització formada per joves investigadors apassionats per la divulgació de la ciència i que, amb la col·laboració del PRBB i l’ACCC, organitzen un nou cicle de xerrades gratuïtes a Barcelona.

Divendres 10 de noviembre

18:00h,  Sala Ramon y Cajal:

La màgia del cervell, Mireia Tarrés-Gatius. Estudiant de doctorat en Neurociències, Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB-CSIC) / IDIBAPS Joan Bartolomé Guillén, il·lusionista professional

19.00h Sala Marie Curie

Cambio climático, hielo marino y supercomputadores. Rubén Cruz García. Investigador predoctoral en el Barcelona Supercomputing Center (Centro Nacional de Supercomputación).

Divendres 17 de noviembre

18:00h,  Sala Ramon y Cajal:

La ciencia de tu móvil, Pedro C. Feijoo Guerro. Investigador postdoctoral en la Universitat Autònoma de Barcelona

19.00h Sala Marie Curie

Bacteris amics, com millorar la salut. Joan Miró Blanch. Estudiant de PhD en Biomedicina, Universitat Rovira i Virgil

 

Per a més informació consulteu la web http://www.jovescientifics.org