News
24/11/2017

Clece en el dia Internacional de l’Eliminació de la Violència sobre la Dona.

Clece en el dia Internacional de l’Eliminació de la Violència sobre la Dona.


Viure sense violència. Viure amb respecte.


El dissabte 25 de novembre és el dia Internacional de l’Eliminació de la Violència sobre la Dona. Amb motiu d’aquesta efemèride, el divendres 24 de novembre, l’equip de Clece-restauració del PRBB ha lluit unes armilles amb el lema Viure sense violència. Viure amb respecte, mostrant el compromís de tota la plantilla amb aquesta jornada de sensibilització.

L'empresa informa del següent:

Amb el desenvolupament professional com a principal recurs per a trobar la sortida, Clece integra al seu equip 180 dones víctimes de violència de gènere i ha adquirit el compromís de contractar 138 dones més durant el proper any, una per cada una de les entitats socials que van presentar projectes als III Premis Compromiso, que van tenir lloc el passat 7 de novembre.

Tan important com donar solucions als problemes d’un col·lectiu és fer-los visibles. Les empreses i d’altres organitzacions podem jugar un paper actiu, sumant-nos a l’Administració Pública en fer ressò de determinades realitats socials amb tots els públics que interactuem. Sota aquesta visió, des de Clece promovem i organitzem un ampli ventall d’accions per a divulgar missatges en rebuig a la violència masclista. Any rere any renovem el nostre compromís amb la Xarxa d’Empreses per una Societat Lliure de Violència de Gènere demostrant el potencial que suposa l’empresa com a agent de transformació social.