News
24/11/2017

Joves Científics al PRBB i als Instituts

Joves Científics al PRBB i als Instituts


Molt bona acollida de la iniciativa de portar les xerrades als centres d'ensenyament


Els divendres 10 i 17 de novembre, en el marc de la Setmana de la Ciència, es van celebrar les xerrades del cicle Joves Científics 2017 (www.jovescientifics.org) al PRBB. Més de 130 persones van assistir a les quatre xerrades programades:

La màgia del cervell de Mireia Tarrés-Gatius. Estudiant de doctorat en Neurociències, Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB-CSIC) / IDIBAPS Joan Bartolomé Guillén, il·lusionista professional.

Cambio climático, hielo marino y supercomputadores de Rubén Cruz García. Investigador predoctoral en el Barcelona Supercomputing Center (Centro Nacional de Supercomputación).

La ciencia de tu móvil de Pedro C. Feijoo Guerro. Investigador postdoctoral en la Universitat Autònoma de Barcelona.

Bacteris amics, com millorar la salut. Joan Miró Blanch. Estudiant de PhD en Biomedicina, Universitat Rovira i Virgili.

El cicle es va completar amb l’oferta que es va fer als Instituts d’Educació Secundària de Catalunya per què joves investigadors impartissin les xerrades als instituts. La iniciativa va tenir molt bona acollida i es van celebrar 7 xerrades a 7 IES de Barcelona i Lleida amb l’assistència d’uns 220 alumnes. 

Joves científics és una iniciativa de La Biothèque, una organització formada per joves investigadors apassionats per la divulgació de la ciència Hi col·laboren el PRBB i l’Associació Catalana de Comunicació Científica.