News
26/1/2018

UPF: Els Diàlegs Humanístics UPF 2018 s’obren amb l’envelliment saludable

UPF: Els Diàlegs Humanístics UPF 2018 s’obren amb l’envelliment saludable


Notícia de la UPF


El catedràtic de Farmacologia de la UPF Jordi Camí, director del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona i de la Fundació Pasqual Maragall, i Nina Gramunt, neuropsicòloga i investigadora del Barcelonabeta Brain Research Center, seran els protagonistes de la sessió d’obertura dels Diàlegs Humanístics UPF 2018, que abordarà si “Existeix l’envelliment saludable?”.

La conferència, que tindrà lloc el 30 de gener, a les 19.00 hores, a l’auditori del campus de la Ciutadella, analitzarà si quan tractem dels problemes que envolten l’envelliment estem parlant de qüestions inevitables. Podem fer alguna cosa per envellir saludablement i modular el risc de demència? es plantejaran els ponents, que diferenciaran entre factors de risc modificables i no modificables.

El cicle dels Diàlegs Humanístics UPF 2018 inclou un total de vuit sessions, que transcorreran entre el 30 de gener i el 10 d’abril del 2018, en diferents dimarts, sempre de 19.00 a 20.00 hores. Totes elles tindran lloc a l’auditori del campus de la Ciutadella, excepte la sessió del 13 de març, programada a l’auditori del campus del Poblenou.

Inscripcions: “Existeix l’envelliment saludable?

Més informació:
Web del DCEXS-UPF