News
16/2/2018

UPF: El DCEXS presenta la seva investigació als alumnes de la Facultat de Ciències de la Salut

UPF: El DCEXS presenta la seva investigació als alumnes de la Facultat de Ciències de la Salut


Notícia del DCEXS-UPF


El Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) organitza el 15 de febrer el 2nd DCEXS Workshop for grad students. L’objectiu de l’esdeveniment és presentar la investigació que duu a terme el DCEXS als estudiants de segon curs de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida (Biologia Humana, Medicina, Enginyeria Biomèdica i Bioinformàtica).

El DCEXS vol que els 195 estudiants de segon curs de la Facultat coneguin la recerca de qualitat que duen a terme els seus professors i investigadors i crear vincles i fidelització entre els estudiants i la Universitat. L’acte serà entre les 11.00 i les 13.00 hores a la sala Josep Marull del campus del Mar.

Tot l’esdeveniment estarà conduït per dos estudiants de doctorat, Marc Talló i Anna Pijuan, formats a la UPF. Constarà d'una presentació del Departament a càrrec del professor Paco Muñoz i les intervencions de sis professors que explicaran els diferents programes de recerca que ofereix el DCEXS. L'acte es clourà amb un debat entre estudiants de doctorat i estudiants de grau.

Més informació:
Notícies del DCEXS-UPF