News
9/3/2018

FPM: Festival de cinema sobre el cervell, Brain Film Fest, 15-18 de març al CCCB

FPM: Festival de cinema sobre el cervell, Brain Film Fest, 15-18 de març al CCCB


Notícia de la Fundació Pasqual Maragall


El cervell és el protagonista d'aquest festival, evolució del Premi Solé Tura, que integra projeccions, xerrades i tallers per propiciar la creació audiovisual i donar a conèixer diferents aspectes del cervell, tant les seves meravelloses capacitats com les malalties i condicions que ho amenacen.

Brain Film Fest

15-18 de març, 2018

CCCB, 5 Carrer de Montalegre, 08001 Barcelona

La pel·lícula inaugural serà la nord-americana Monster in the Mind, escrita, produïda i dirigida per Jean Carper, veterana periodista de la CNN qui, amb 85 anys s’embarca en un viatge per enfrontar les seves pors i trobar qualsevol cosa que li permeti evitar l’Alzheimer.

El festival compta amb els tallers de Neuromàrqueting, impartit per la Dra. María López, sòcia fundadora i CEO de Bitbrain i Neurocuina: alimenta bé el teu cervell, a càrrec del Dr. Miguel Sánchez Romera, neuròleg, professor de ciència i tecnologia dels aliments i artista a la cuina.

També es celebraran les xerrades El cervell i la memòria: record i oblit, i la identitat personal, impartida pel Dr. Luis Martínez, Doctor en Biologia i expert en neurobiologia, i Cervell i cinema: una relació perfecta, a càrrec de la crítica de cinema Nuria Vidal. Un debat organitzat per a associacions, famílies afectades i professionals a càrrec de la Dra. Marta Aymerich abordarà el tema Coneixement i tecnologia al servei de la salut de les persones.

L’últim dia del festival es celebrarà l’acte de lliurament del VIII Premi Solé Tura.

El Brain Film Fest-Premio Solé Tura está impulsado por la Fundación Pasqual Maragall y organizado conjuntamente con la Fundación Uszheimer y la productora Minimal Films.

Més informació:

Pàgina Web del Brain Film Fest

Programa

Entrades a Eventbrite